Helmond, Suytkade, Waterburcht Doevenrode 38 appartementen

Project                        : Helmond, Suytkade, Waterburcht Doevenrode 38 appartementen

Bouwkosten                 : € 6.500.000

Opdrachtgever            : Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid

Verwerving                  : Bouwteam

Architect                     : Krier & Kohl Gesellschaft von Architekten mbH, Architectenbureau Visser en Bouwman (ontwerp), Hoen Architecten (projectarchitect)

 

Waterburcht Doeverode is een onderdeel van de gebiedsontwikkeling op Suytkade.

In Suytkade is een mooie architectuur toegepast met diverse bouwvormen en duurzame materialen. Suytkade biedt een grote verscheidenheid aan woonmogelijkheden met dezelfde uitstraling en sfeer. Het is mogelijk te wonen aan het water, in een stadswoning of een appartement, wonen in een grondgebonden woning tussen het groen of in een mooie kleinschalige appartementenvilla.

Waterburcht Doeverode telt acht woonlagen. De architectuur doet denken aan een groot herenhuis. De kozijnen zijn op diverse plaatsen over twee verdiepingen met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat een rustig en stijlvol beeld waaraan ook het horizontale lijnenspel bijdraagt. Burcht Doeverode biedt een breed aanbod appartementen met verschillende afmetingen en indelingen. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte, waarvan sommigen direct aan het water zijn gelegen. Ieder appartement beschikt over één parkeerplaats en een berging in de onderliggende garage.

IMG_0499IMG_0494IMG_0504